Ervaren wat je wilt, doen wat je droomt

Ben je wel gelukkig, maar loop je soms vast? Of neem je veel beslissingen met je hoofd en wil je dit meer vanuit gevoel gaan doen? Maak dan gerust een afspraak of bel me om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Hieronder staan enkele voorbeeldvragen om een idee te krijgen van waar ik je bij zou kunnen begeleiden:  

 • Wil jij meer jezelf zijn en met meer plezier de dingen doen die je doet?
 • Weet je niet goed wat je wilt en kom je hier in je eentje niet uit? 
 • Zit je niet zo lekker in je vel en wil je dit veranderen?
 • Ben je soms onzeker en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken?
 • Wil je leren om niet steeds in dezelfde valkuil te stappen?
 • Word je soms overvallen door je emoties waardoor je niet meer kunt handelen zoals je zou willen?  
 • Leef je met name vanuit je hoofd en wil je je gevoel ontdekken?
 • Vind je sommige dingen van jezelf moeilijk om te accepteren en ben je daardoor hieromheen aan het leven? 
 • Gaat alles goed, maar zou je je nog fijner voelen als je die ene stap kunt zetten? 

In mijn individuele begeleiding kies ik voor de invalshoek die het beste bij jou past. Het vergroten van je bewustzijn over wie je bent, wat er in je omgaat en de stappen die je kunt en wilt zetten vormen altijd de rode draad. Door je bewust te worden, kan er al een hoop veranderen.

Samenspel tussen lijf en hoofd

Het lijf is hierbij een geweldig instrument. Door meer in contact te komen met je lichaam geef je je hoofd een minder grote rol en kom je in contact met andere delen van jezelf, zoals je gevoel en intuitie. Hieruit ontstaan nieuwe inzichten en kun je naast je hoofd, je gevoel en je hart als innerlijk kompas leren kennen.

Cliëntgerichte benadering 

De cliëntgerichte benadering vormt de basis in mijn begeleiding en die combineer ik met lichaamsgericht werken, Gestalt, Transactionele  Analyse en Energetisch Werken. Zie ook mijn visie op ontwikkelen.

Kosten 

Een coach- of counselgesprek duurt 1 of 1,5 uur. Bij de intake kan ik een inschatting maken van het aantal gesprekken dat ik verwacht dat je nodig hebt.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Bij verschillende zorgverzekeraars kun je deze sessies (deels) vergoed krijgen. Kijk op de site van je zorgverzekeraar om te zien hoeveel dit precies is. 

 

  Anderen aan het woord

  'Als coach weet Janneke mij vanuit een oprechte en zuivere aanwezigheid te raken. Daar waar het voor mijzelf moeilijk is en gevoelig ligt, is Janneke er op een hele gewetensvolle manier. Daar waar er lucht in mag komen en relativering, heeft ze humor en weet ze de dingen te benoemen met een vette knipoog waardoor een spiegel wordt voorgehouden op een manier die mij raakt en opbouwend is'. Eefje Hermsen

  'Het is fijn als iemand je helpt, als je het even niet meer weet, om je eigen weg weer te bepalen op kruispunten in je leven. Niet door het voorschrijven van die weg maar door in gesprek, jou inzicht te geven in de oorzaken waarom je het even zelf niet weet en de situatie waarin je je bevindt. De verbazing is groot als je opeens de balk in je eigen ogen herkent en dan geeft het een goed gevoel als er geen oordeel over wordt geveld en het wordt geaccepteerd zoals het is. Met het inzicht komt er ruimte en dan wordt in het gesprek op een haast organische manier duidelijk wat jouw weg wordt welke jij gaat volgen. En voor dat je het weet komt de coaching tot een natuurlijk eind omdat de coachee en de coach op hetzelfde moment tot de conclusie komen dat we voor nu klaar zijn. De flexibiliteit in de plaats waar de coaching plaatsvindt zorgt ervoor dat het past binnen de wens van dat moment; op kantoor, tijdens een wandeling buiten (met blaren) of bij Janneke in haar praktijkruimte'. John Buhrs, Volksbank